L. Kruik Massage

Sport- en ontspanningsmassage. Regio Haarlemermeer en Bollenstreek

  • ACE sportmassage gediplomeerd
  • Jaren van ervaring
  • Maandelijks een afspraak? 10% korting!

APS-Therapie

 

uil

Wat is APS Therapie.

APS Therapie is een aangename behandelmethode die het lichaam ondersteunt bij herstelproblemen. De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van het APS Therapie toestel die op subtiele wijze de zenuw activeert. De APS Therapie vormt een extra belasting op het lichaam, waardoor alle vrijgemaakte energie gebruikt wordt voor de ondersteuning bij het herstel en vermindering van pijn. APS staat voor Actie Potentiaal Simulatie. Actie potentialen zijn lichaamssignalen die communicatie tussen de verschillende lichaamsdelen mogelijk maken. Deze actiepotentialen spelen een belangrijke rol bij het functioneren van het lichaam. Functionaliteit als beweging maar ook herstel is sterk afhankelijk van deze actie potentialen.

dfghjk

Het APS-appraat geeft door middel van kleine, ongevaarlijke elektrische stroompjes, signalen af aan het lichaam om zo onze lichaamseigen actiepotentiaal (stroom) op te wekken en lichaamsenergie vrij te maken. Hierdoor wordt het lichaam aangespoord zichzelf te herstellen en in balans te brengen.

Het effect

Er treedt een verbeterde celcommunicatie op, waardoor er een toename ( 5 tot 8 keer meer ) van energie plaatsvindt in het lichaam.

Deze energie wordt door het lichaam benut om cellen te laten herstellen in balans te brengen. Er komen lichaamseigen stoffen vrij, die ontstekingen remmen en pijn verlichten. Ook de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd. Dit alles zorgt er voor dat het lichaam zichzelf kan genezen. Met APS therapie kunnen ook de dieper gelegen gebieden goed bereikt worden.

APS-Therapie heeft geen bijwerkingen.

                       De positieve effecten van APS-therapie op een rij.

Bevorderen/toenemen van energie

Verlichten/verminderen van pijn

Versnellen van het herstelproces.

Verbeteren van de celcommunicatie

Regeneratie ( beschadigd weefsel wordt herteld )

Remmen van ontstekingen

Verbeteren van de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen  

Verhogen van de weerstand.

Versterken van het immuunsysteem

Verbeteren van slaappatronen en gemoedsrust

Versoepelen van het bewegingsapparaat

Ontspannen van de spieren.

Versnellen van wond en weefselbeschadiging

xvcbnm

                                         Hoe vaak te behandelen?

Het effect van APS-Therapie is per persoon verschillend. Het hangt ook af van de aard van de klacht en hoelang deze al bestaat. De eerste 2 weken kom je 2 a 3 keer per week voor een behandeling. Gemiddeld kun je stellen dat je na ongeveer 6 behandelingen een verbetering moet ervaren. Maar eerder kan vaak ook.
                                         APS THERAPIE Wanneer?

Vermoeidheidsklachten

Chronische ziekten

Slapeloosheid

Burn-out

Fibromyalgie

Overgang

Chronische vermoeidheid

Triggerpoints

Wondgenezing

Reuma