L. Kruik Massage

Sport- en ontspanningsmassage. Regio Haarlemermeer en Bollenstreek

  • ACE sportmassage gediplomeerd
  • Jaren van ervaring
  • Maandelijks een afspraak? 10% korting!

Bindweefselmassage

 

Bindweefselmassage

 

Bindweefsel is een vorm van weefsel dat onderdeel uitmaakt van alle organen van de mens. Bindweefsel heeft een steunende, dan wel verzorgende functie. Bindweefsel beschermt de organen en bepaalt hun vorm. De onderlinge beweeglijkheid van de organen wordt verzorgd door het bindweefsel. Bindweefsel vormt tevens de weg waarlangs bloedvaten en zenuwen naar de organen worden geleid; de meest verbindende van alle bindweefselfuncties.

 

Hyperactiviteit in een orgaan kan een negatieve reactie hebben op de strukturen rond dat orgaan. De doorbloeding kan verstoord worden. De PH waarde kan verstoord worden ( verzuring ). Zuurstof gebrek, daling van de temperartuur van de huid en verstoring van vochtafvoer en afvoer van afvalstoffen.

 

Alle inwendige organen en andere delen van ons lichaam hebben een zg project gebied op bindweefselniveau. Door het stimuleren van het projectgebied (de zones of sigmenten) wordt het corresponderende orgaan gestimuleerd en zullen blokkades verdwijnen.

 

Welke klachten kan je o.a. behandelen met bindweefsel massage?

hoofdpijn en migraine
buik- en borstkas aandoeningen
maag- en darm aandoeningen
doorbloedingsstoornissen romp, armen en benen

chronische verkoudheid
aandoeningen aan het bewegingsapparaat
gewrichtsproblemen
slapeloosheid
striae
acne en littekens

bindweefsel
Bindweesfelmassage benen en rug.

Bindweefselmassage is ook een perfecte massage om de benen in een betere conditie te brengen. Bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering en verstrakking van de huid. Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op de verjonging van de huidstructuur en reduceert blokkades. Door bindweefselmassage toe te passen verstevigt de huid enorm.

Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt door de bindweefselmassage is hij ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. verklevingen ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd.

 

Door Bindweefselmassage wordt het bindweefsel beïnvloeden door tijdens de behandeling een rekprikkel te geven met onze handen. Hierdoor verbeterd de doorbloeding ( verbetering van aanvoer bouwstoffen en zuurstof ). Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, wordt er collageen aangemaakt en de elasticiteit in de huid wordt verbeterd.

 

 

 

Producten voor de huid

Beschrijving

De NAQI® Bodyslimming anti-cellulite cream verbetert de elasticiteit van de
huid en verstevigt deze waardoor cellulitis minder zichtbaar wordt.

Verpakking: 100mlnaqi-body-slimming-800px

43,00

 

Beschrijving

 

De NAQI® Bodytoner met Actigym™ zorgt voor een slanker en strakker
silhouet, dankzij het actieve bestanddeel Actigym™.

Verpakking: 100mlnaqi-body-toner-800px

43,00

Beschrijving

De NAQI® Lymphe gel activeert de veneuze circulatie, vermindert vochtretentie en
verlicht zware benen.

De NAQI® Lymphe gel kan vermengd worden met neutrale massage lotion voor massagetherapie.
Ook toepasbaar als contactgel en ionisatiemateriaal.

Verpakking: 100mldownload (1)

20,00