L. Kruik Massage

Sport- en ontspanningsmassage. Regio Haarlemermeer en Bollenstreek

  • ACE sportmassage gediplomeerd
  • Jaren van ervaring
  • Maandelijks een afspraak? 10% korting!

gastenboek

Margreth.

In 2011 een scooter ongeluk gehad waardoor ik CRPS heb opgelopen en dus blijvende invaliditeit opliep. Fietsen, lopen, etc. Waren voor mijn vrijwel onmogelijk . Na lange revalidatie en fysiotherapie had ik me daarbij neer gelegd. Tot ik in augustus 2019 wederom een scooter ongeluk kreeg en bij leo terecht kwam met nek en schouder klachten. Bij binnenkomst vroeg leo zich af waarom ik zo slecht liep. Na mijn lange pijnlijke verhaal vroeg hij of hij mocht proberen me te helpen. Ik was sceptisch omdat na al die jaren er geen verbetering meer in zat.

Dus liet ik mijn behandelen aan het bindweefsel in mijn knie/ been. Na de eerste behandeling zag ik het totaal niet meer zitten de pijn was vreselijk, maar ik moestdoor zetten en dat deed ik. Na enkele weken was er steeds meer verbetering. Inmiddels kan ik stukjes fietsen en loop ik veel beter. Genezen ga ik niet maar dankzij leo is mijn leven er weer veel beter uit gaan zien en kan ik weer genieten van meer dingen. Een aanrader dus bij CRPS en of bindweefsel massage, het werkt wel degelijk.

Henk, 69 jaar.

Ik ben Henk, 69 jaar en zwem heel veel sinds 20 jaar, zowel in het zwembad als in het buitenwater. De laatste jaren had ik veel last van mijn schouder bij het crawlen zodanig dat ik nog uitsluitend de schoolslag kon zwemmen.
Leo heeft een aantal malen mijn bovenrug, nek en schouder gemasseerd en, heel belangrijk, een eenvoudige oefening gegeven om de schouders soepel te houden na het crawlen. Met succes, inmiddels crawl ik weer, wel iets minder dan jaren geleden, maar dat heeft ongetwijfeld ook met mijn leeftijd te maken. Wat diverse fysiotherapeuten niet is gelukt, is dankzij de behandelingen van Leo nu weer mogelijk. Ik ben daar heel blij mee.

Fred, 41 jaar.

Hallo ik ben Fred, 41 jaar en recreatief hardloper.
Ik ben 1 jaar geleden begonnen met de massage behandelingen bij Leo, na een korte kuitspier blessure.
Hij heeft er mede voor gezorgd dat ik weer blessurevrij kan hardlopen.
Sindsdien ga ik elke week naar Leo om een preventieve kuit / bovenbeen massage te laten doen.
De trainingen en de behandelingen van Leo hebben een positieve uitwerking voor mijn prestaties, op dit moment ben ik nog steeds blessure vrij en loop harder en langer dan ooit (t/m de ½ marathon).
De positieve uitwerking van de “onderhoudsbeurt” is voor elke sporter een prima a
anvulling op de training en zal zeker op de prestaties ook een positieve invloed hebben.

 

Els, 71 jaar.

Sport- en oedeem massage. Voor mij een prima ervaring na mijn

motor ongeluk. Ik ben Els, 71 jaar jong en o.a. motorrijder.

Gelukkig had Leo een massagestoel waardoor hij aan huis kon komen.

Geweldig wat een ontspanning voor mijn bovenrug toen ik de hele dag

in de rolstoel mij moest voortbewegen in huis.

Ook later toen ik bij Leo aan huis kon komen voor rug en been was de

oedeemmassage voor mijn been heerlijk en kon ik daarna beter trainen

en revalideren.

Doorstroming is cruciaal voor het genezingsproces dus een uitstekende

toevoeging bij revalidatie om naar Leo Kruik te gaan.

Esther, 42 jaar.

Ik ben Esther, 42 jaar oud. Regelmatig last van mijn onderrug en buikklachten door PDS.

Meerdere maken bij Leo bindweefselmassage gehad en voor mijn buik een buiklift. Mijn klachten zijn hierdoor verminderd en na een behandeling voel ik mij een dagje minder goed.

De periode erna heel soepel en geen tot minder pijn.Ik beveel Leo van harte aan. 

Lidy,

Na twee schouderoperatie’s en heel veel fysio therapie kwam ik bij Leo.
Volgens de orthopeed zou ik nooit pijnvrij zijn  en zouden mijn schouders stijf blijven.
Na vier behandelingen, die eerst niet echt leuk waren ,kwam er verbetering de stijfheid en pijn zijn nu verdwenen en voel ik me blij na iedere behandeling!
Dus voor mij geen paracetamol meer maar wekelijks massage therapie  bij Leo!
Lidy

Kobi,

Ik heb al jarenlang last van mijn benen, het bindweefsel is bobbelig. Hierdoor zijn mijn benen altijd pijnlijk en is lang staan en lopen niet altijd een pretje.
Sinds een half jaar krijg ik regelmatig bindweefselmassages van Leo en ook al is het probleem daarmee niet opgelost, het helpt enorm voor de doorstroming en de soepelheid.
Voor mij is deze behandeling zeer de moeite waard, maar helaas kan ik door onze verhuizing naar een andere deel van het land niet langer naar de praktijk komen.
Leo heb ik leren kennen als een zeer prettige en integere persoon, en een professionele massage therapeut, waar ik veel vertrouwen in heb en die ik van harte kan aanbevelen.

 

 

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail