L. Kruik Massage

Sport- en ontspanningsmassage. Regio Haarlemermeer en Bollenstreek

  • ACE sportmassage gediplomeerd
  • Jaren van ervaring
  • Maandelijks een afspraak? 10% korting!

lipomassage

 

Cellulite, daar kan je vanaf.                                                         .

 

 

 

Wie kent het niet, cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd.

Wie heeft er geen moeite mee om het overtollige vet rond heupen,

billen en benen weg te krijgen door training en/of dieet?

 

De afgelopen twee decennia hebben steeds meer vrouwen last van cellulite gekregen. Maar liefst negentig procent van de westerse vrouwen heeft er in min of meerdere mate last van. Dit is te wijten aan de almaar slechter wordende leefgewoonten. Ongezonde voeding, medicijngebruik en gebrek aan beweging zijn debet aan de alom gehate sinaasappelhuid. Ook bekende actrices en modellen ontkomen er niet aan.

Cellulite komt voornamelijk voor op benen, billen en heupen. Maar ook op de buik, rug en armen. Het is te herkennen aan een huid met afwisselend putjes en bultjes al dan niet samengaand met pijnlijke plekken, wat kan uitmonden in verhardingen Cellulite wordt grotendeels veroorzaakt door ophopingen van vocht, vet en afvalstoffen. Vooral een verstoring van de doorbloeding en het lymfesysteem ligt hier aan ten grondslag.

 

Cellulite gaat bijna nooit vanzelf weg. Goede voeding en beweging kunnen helpen maar meestal is er meervoor nodig. Een succesvolle aanpak vraagt om uitwendige behandelingen, ontgiftingskuren en andere aspecten die je gezondheid bevorderen en helpen cellulite doeltreffend en langdurig aan te pakken. Helaas, zalfjes zullen niet helpen.

Lipomassage bevordert en stimuleert de collageen- en elastineproductie. De huid wordt diep van binnen verstevigd, waardoor de huid weer sterk en soepel wordt.

Lipomassage is de nieuwste techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Via een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt cellulite aangepakt, zodat de huid van heupen, billen, benen, armen en buik strakker wordt.  Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid mooier en de omvang minder. 

De behandeling helpt het lichaam tevens te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. 

lipo3         lipo12                 lipo4

Behandeling

 

De behandelingen duren ongeveer 35 minuten en worden in principe uitgevoerd in een serie van 10, verspreid over 5 weken.

Door een intensieve wijze van masseren wordt ingewerkt op de vet- en vochthuishouding. De eerste keren kunnen deze behandelingen gevoelig zijn, maar dat vermindert na enkele keren.

Om een goed resultaat te krijgen moet de behandeling minimaal tien keer plaats vinden met een regelmaat van circa twee maal per week. Ook het volgen van een gezonde voeding en beweging is een noodzaak.

Na deze behandeling is een maandelijkse of een keer per zes weken een behandeling verstandig en voor een blijvend resultaat.

                               lipo6                      lipo8                         lipo7

 

 

Cellulite, daar kan je van af

lipo9lipo14lipo11

 

.