L. Kruik Massage

Sport- en ontspanningsmassage. Regio Haarlemermeer en Bollenstreek

  • ACE sportmassage gediplomeerd
  • Jaren van ervaring
  • Maandelijks een afspraak? 10% korting!

Praktijk

Mijn naam is Leo Kruik en ik ben gediplomeerd sport en ontspanningsmasseur. Ik behandel veel sporters in mijn praktijk. Ervaren sporters en beginners. Met en zonder blessures. Ik geef hen graag advies en put mijn ervaringen uit 32 jaar duursportervaring. Mijn duursportervaring bestaat uit het meedoen aan triathlons en hardloopwedstrijden t/m de marathon. Hierdoor lijkt het er misschien op dat mijn focus bij de sporter ligt. Dit is echter niet het geval. Ik help ook mensen te ontstressen door het geven van een ( niet erotische ) ontspanningsmassage.

Tijdens het eerste gesprek hoop ik inzicht te krijgen hoe een klacht kan zijn ontstaan of waar de behoefte ligt. Mede aan de hand van persoonlijke wensen kan de  massage worden afgestemd.

Met een massage zijn diverse klachten te verhelpen of te verminderen. Zeker in deze drukke tijd waar we veel bloot staan aan stress is een massage heel goed om even te ontspannen. Zeker preventief helpt dit diverse klachten voorkomen. Voor een optimaal resultaat blijf ik continu doorleren. Masseren is mijn vak en fultime baan. Masseren doe ik niet even tussen andere werkzaamheden door of na werktijd. Voor een optimaal resultaat wil ik mij geheel kunnen concentreren.

In een woord "Geweldig"

Conny, Breukelen

Regenesis Touch

Naast massage houd ik mij ook bezig met Regenesis Touch. Ons lichaam heeft een geweldig zelfherstellend of genezend vermogen.Dit zelfgenezende vermogen, waar elk mens over beschikt, wordt aangeraakt.

Wat is Regenesis-Touch?

Regenisis-Touch is een geneeswijze die de Blue Dot Energy opnieuw regenereert. Dit zelfgenezende vermogen, wordt aangeraakt. Het is een bindende factor om die kracht van het zelfgenezende vermogen en levensenergie te combineren tot een natuurlijk herstel van lichaam en geest.

Wat doet het?

Door gebruik te maken van de Blue Dot Energy worden aangetaste cellen weer geregenereerd en en zo kan de gezondheid weer terugkomen (Re-Genesis)

De Blue Dot Energy is de herinnering van elke cel in het menselijk lichaam om te kunnen herstellen. Deze energie die in de geboortefase de grondslag vormt voor het groeien is als het ware slapende. Door heractivering van die energie komt het vermogen tot herstel terug. De behandelaar helpt deze energie bij de cliënt te activeren.

praktijk

Laat u verrassen!

Behandeling

Voor de eerste behandeling wordt een uur uitgetrokken. Dit is inclusief het intakegesprek. De tweede en volgende behandelingen zullen ongeveer 45 minuten in beslag nemen. In veel gevallen wordt de behandeling gevolgd door een massage.

Ik help u graag als u klachten heeft of als u een (ontspanng) massage prettig vindt

Met vreindelijke groet,

Leo Kruik