L. Kruik Massage

Sport- en ontspanningsmassage. Regio Haarlemermeer en Bollenstreek

  • ACE sportmassage gediplomeerd
  • Jaren van ervaring
  • Maandelijks een afspraak? 10% korting!

stoelmassage

 

Stoelmassage

Stoelmassage ter voorkoming van werkgerelateerde klachten

stoelmassage2

Stoelmassage is een korte ontspannende en activerende drukpuntmassage ter preventie van werkgerelateerde klachten. Het verbetert de motivatie en productiviteit en de gezondheid van medewerkers.

Op een speciaal ontworpen stoel worden de rug, schouders, armen, hoofd en nek behandeld wat zorgt voor een otspannen massage.

Door de massagetechniek, die door de kleding heen kan plaats vinden, ontstaat een stimulering van de bloedcirculatie en de lymfestromen en verbetering van de doorbloeding. Na de stoelmassage voelt de medewerker zich alert en energiek, met verminderde kans op klachten waardoor een verlaging van het ziekteverzuim.

Waardoor kunnen nek en schouderklachten ontstaan?

Arm, nek en schouderklachten komen vaak voor bij administratief persoeel. De klachten kunnen ontstaan door een statische houding, door repeterende bewegingen met een hoge frequentie, bijvoorbeeld iemand die viool speelt, een schilder of tenniser. De klachten kunnen ook het gevolg zijn van extreme standen van gewrichten. Dus uit fysieke klachten.

De klachten kunnen echter ook het gevolg zij van psychische belasting. Bijvoorbeeld werkdruk en stress door thuissituaties.

Wist u dat?

In Nederland werken 2.5 mljoen beeldschermwerkers. 40% ervaart een vorm van CANS.

Jaarlijks gaan 340.000 tot 675.000 mensen naar de dokter met werkgerelateerde klachten.

De jaarlijkse kosten voor de maatschappij bedragen 2 miljard

Wist u dat 1 dag ziekteverzuim per jaar van een werknemer duurder is als een maandelijse stoelmassage?